top of page
BAS_2742.jpeg

Monteur audiovisuele middelen

Opleiding: MBO
Aantal uren:  36-40
Locatie: Didam

Voor een baan binnen DO-IT zoeken wij klantgerichte installateurs. Ben je goed met je handen en vind je het belangrijk om onderdeel van een team te zijn? Dan zoeken wij jou. In deze functie rijd jij zelfstandig of met een van je collega’s door het land om bij scholen en bedrijven de nieuwste apparatuur te monteren.

 

Wat doe je zoal?

 • Aanleggen van AV installaties binnen het onderwijs en bedrijfsleven;

 • Zorgen dat de opstelling en de omgeving netjes wordt opgeleverd;

 • Zelfstandig dan wel werken in teamverband;

 • Klanten blij maken!

Als installateur ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig of in teamverband monteren van benodigde audiovisuele middelen of IT-installaties, waaronder projectie opstellingen, touchscreens, presentatieschermen, audio installaties, licht installatie en besturingssystemen. Kortom, de montage van onze oplossingen behoren tot je dagelijkse werkzaamheden!

Je draagt zelf de zorg over de aanvoer van de materialen en gereedschappen, het onderhouden en controleren van het materiaal en juiste gebruik ervan. Alsmede ook de verwerking van de afvalstromen en de correcte afvoer van materialen. Tijdens de uitvoering van het project ben je ons aanspreekpunt voor de opdrachtgever, bedien je de audiovisuele apparatuur en los je eventuele storingen op. Doordat je ons aanspreekpunt bent verzorg je op locatie licht administratieve werkzaamheden en zorg je voor de verwerking van de orders, pakbonnen en een juiste administratie van de gebruikte materialen en uren.

Je bent gedreven, positief, flexibel, beschikt over een grote inzet met doorzettingsvermogen en bent van nature klant- & oplossingsgericht.

Wij zoeken:

 • MBO Technisch werk en denkniveau;

 • VCA gecertificeerd of bereid dit te halen;

 • Kennis van en ervaring met audiovisuele apparatuur;

 • In bezit van rijbewijs B;

 • Goede beheersing van de Nederlandse taal (in woord en geschrift);

 • Goede communicatieve en sociale vaardigheden;

 • Technisch en praktisch inzicht;

 • In staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken;

 • Relevante werkervaring in de AV-branche is een pré.

Wat kunnen wij je bieden?
Naast een heel gezellig en jong team met veel leuke uitjes en de tools die je nodig hebt om goed te functioneren, bieden we je een fulltime functie met goed salaris en geven we je veel kansen om te groeien in je functie. Ook gaan we ervoor zorgen dat jij je blijft ontwikkelen door middel van trainingen die bij jou passen. Als bedrijf groeien we snel en we willen dat jij daar onderdeel van wordt, bereid je dus voor op een uitdagende functie waarin hard werken wordt beloond!

Je hoofd even leegmaken na al dat harde werken? Wij verzorgen het abonnement op de sportschool voor je. Deze sportschool zit op vijf verschillende locaties in de regio, waaronder direct tegenover ons kantoor.

Let's meet!

De koffie (of thee) staat klaar

Is deze functie iets voor jou? Neem contact op met Joeri Visser, Adviseur PRO-AV bij DO-IT:

 

E-mail: jvisser@doit.eu
Telefoon: 06-23676657

Vergeet je niet je CV en motivatie mee te sturen? Dan zetten wij de koffie vast klaar. Thee mag natuurlijk ook!

Nog vragen over deze vacature of wil je gewoon even sparren? Je kunt Joeri altijd even bellen op 06-23676657.

joeri-zonder-achtergrond-295x420.png
bottom of page