top of page
Ontwerp zonder titel (15).png

Marketing Stage

Opleiding: Hbo
Locatie: DO-IT headquarters in Didam

Schud jij zo een paar creatieve ideeën uit je mouw? Heb jij er geen enkele moeite mee om een commerciële tekst mooi en pakkend te verwoorden? En weet jij alles over ‘t ex-kofschip? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Maar… wat ga ik doen dan?
Wij zoeken een marketeer die aan de slag wil gaan met één van de onderwijsproducten die wij binnen DO-IT aanbieden: IRIS Connect, B-Bot.nl of Vodix. Je gaat samen met het huidige marketing- en salesteam nadenken over campagnes en unieke content:

– Je gaat toffe video’s, foto’s of posts maken om de producten nog bekender te maken;
– Je gaat de social media kanalen beheren en laten groeien;
– Je gaat werken aan pakkende content zoals blogs en nieuwsbrieven;
– Je denkt mee over innovatieve content.

En wat zijn deze producten?
IRIS Connect is hét professionaliseringsplatform voor leerkrachten. Door middel van reflectie en effectieve feedback kunnen docenten in een veilige, intuïtieve en vertrouwde omgeving reflecteren op de praktijk, effectief onderwijs vormgeven en collega’s begeleiden. IRIS Connect is echter nog veel meer dan een handig hulpmiddel om tot verbetering op school te komen: het draagt bij aan een cultuur van succes waar mensen van elkaar leren en zich veilig voelen om feedback te krijgen en te geven.

IRIS Connect is inmiddels in Nederland in alle sectoren van het onderwijs aanwezig: kinderdagopvang, universiteiten, hbo, mbo, po & (v)so.

Bij B-Bot.nl leren we kinderen spelenderwijs programmeren. In een wereld waarin techniek een steeds grotere rol speelt, is het belangrijk dat wij de kinderen al van jongs af aan wegwijs maken in deze wereld. Door middel van educatief speelgoed leren kinderen programmeren en coderen, maar ook worden ruimtelijk inzicht en creativiteit bevorderd en leren ze samenwerken. B-Bot.nl is een webshop met landelijk bekendheid binnen de doelgroep.

Vodix maakt digitale lesmethodes voor het basis- en voortgezet onderwijs en het mbo. Inmiddels zijn er vier digitale methodes die op scholen door heel Nederland gebruikt worden. Bij Vodix ondersteunt de technologie het leren, dus geen boek-achter-glas maar interactieve methodes die het leren leuker maken. Vodix groeit enorm snel en de methodes worden inmiddels al door meer dan 200.000 leerlingen gebruikt.

Ontwerp zonder titel (21).png

 

"Je krijgt hier écht veel ruimte en vrijheid om zelf toffe ideeën te verzinnen en uit te voeren. Er is hier letterlijk altijd wat te doen!"

Mellanie Wanink, Marketeer B-Bot en DO-IT

Waarom zou je stage gaan lopen bij DO-IT?
Nou, omdat wij best een leuk team hebben. Iedereen is erg betrokken bij de organisatie en bij de collega’s. We organiseren regelmatig uitjes en diverse (sport)activiteiten. Daarnaast gaan wij aan de slag met jouw ontwikkeling. Een stage moet namelijk niet alleen nuttig zijn voor ons, we willen vooral dat jij jezelf gaat ontwikkelen. Bij ons ben je onderdeel van het team, dus niet die stagiair die de koffie en printjes pakt (alhoewel dat natuurlijk wel mag). En bevalt dat allemaal goed? Dan blijf je toch gewoon bij ons!

  • We bieden een gemotiveerde en prettige werkomgeving;

  • We bieden ondersteuning om jezelf te ontwikkelen;

  • Je bent onderdeel van het team;

  • Een laptop om gedurende je stage mee te werken;

  • We bieden een stagevergoeding.

Wat verwachten we van jou?
Wij gaan jou veel vertrouwen geven en een hoop energie in je stoppen, dat verwachten we dus ook terug. We zoeken een gemotiveerde stagiair die mee kan en durft te denken. Je bent innovatief, creatief, verzorgd en steekt graag de handen uit de mouwen.

  • Je volgt een opleiding in de richting marketing en/of communicatie;

  • Je bent creatief en hebt een vlotte pen;

  • Je werkt netjes en gestructureerd;

  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend;

  • Je hebt goede kennis van social media.

Let's meet!

De koffie (of thee) staat klaar

Is deze functie iets voor jou? Neem contact op met Sander Huting, marketingmanager bij DO-IT en Vodix:

 

E-mail: shuting@doit.eu
Telefoon: 06-89971550

Vergeet je niet je CV en motivatie mee te sturen? Dan zetten wij de koffie vast klaar. Thee mag natuurlijk ook!

Nog vragen over deze vacature of wil je gewoon even sparren? Je kunt Sander altijd even bellen op 06-89971550.

bottom of page